Rólunk

Siófok mindenkié! Válaszd utazáshoz a Balaton azon partszakászát, amelyik az őszi időszakban is tartogat még mozgalmas dolgokat!

Siófok igazán ideális választás ha őszi “szünidőnket” szeretnénk eltölteni valahol. A város hosszú partszakasszal rendelkezik, melyen az ingyenes szabadstrandok mellett a számos extraszolgáltatást nyújtó élménystrandok váltják egymást. A Beach Vendégház a Coca-Cola Beach House-tól mindössze 150 méterre található.

Ideális úticél a vizisportok szerelmeseinek és azoknak, akik imádnak nyüzsögni!

A hűvösebb időben is lehetőségünk van számos vízi sportot kipróbálni a szörfözéstől a vízisíelésig bezárólag, de akik nyugodtabb pihenésre vágynak elmehetnek vitorlázni, vagy akár horgászni is. A városban, illetve a város környékén számtalan étterem és csárda kínál gasztronómiai élményeket egyrészt a pompás fogások, másrészt a borkóstolások révén. A legbevállalósabbakat pedig ezer élménnyel várja a méltán híres siófoki éjszaka a rengeteg bárral és szórakozóhellyel.

Az épületek felújítottak, és egy összesen 3.000 nm-es telken foglalnak helyet. A nyaralás alatt sem kell elvágni magunkat a külvilágtól – hot spoton keresztül internet elérés is adott. Minden vendégnek jó utat és kellemes pihenést kívánunk!